Перейти до контенту

09 березня 2024 року на базі ДЮСШ м.Славута відбулась відкрита першість спортивної школи з футзалу серед дівчат 2010-2012р.н., в якій брали участь 4 команди.
За результатами змагань, вигравши всі ігри, переможцем стала команда ДЮСШ м.Славута. Срібну нагороду виборола команда Берездівського ліцею а бронзу здобув Крупецький ліцей.
Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями відповідних ступенів а кращі гравці пам’ятними статуэтками.
Тренер Валентин КЕЛЮХ
10 березя 2024 року на базі ДЮСШ м. Славута відбулась відкрита першість з волейболу серед дівчат 2010 р.н. і молодші, присвячена захисникам і захисницям України. Спонсорном змагань стала “Компанія-Альтаїр”
У змаганнях взяли участь 5 команд із спортивних шкіл Хмельниччини та Рівенщини. За результатами змагань команда ДЮСШ м.Славута стала срібним призером поступившись команнді ДЮСШ м.Красилів, ІІІ місце посіла команда ДЮСШ м.Рівне.
Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами відповідних ступенів а кращі гравці пам’ятними статуатками.
Тренер Анатолій ЛИТВИНЕНКО
Адміністація ДЮСШ дякує для всіх учасників змагань! Спортсменкам за їхню наполегливість та жагу до перемоги. А також тренерам які організували ці змагання!