Перейти до контенту

01 лютого 2024 року КДЮСШ ППО ХАЕС м.Нетішин провела відкритий чемпіонат з футзалу серед юнаків 2011року народження. У змаганнях взяли участь 12 команд з Хмельницької області з яких 2 команди ДЮСШ м.Славута. Команда тренера Анатолія Кузмінчука зайняла ІІІ місце, а Богдана Антонюка – 4 місце. Обидві команди були нагородженні грамотою і медалями відповідного ступеня.
– 03 лютого 2024 року в м.Звягель відбувся дитячо-юнацький турнір “Кубок міста Звягеля” з міні-футболу серед юнаків 2009р.н. За призові місця змагалися 12 команд з Хмельницької, Рівненської та Житомирської областей. Команда ДЮСШ м.Славута здобула срібну загальнокоманду нагороду, поступившись супернику у фіналі по пенальті. Тренер Богдан Антонюк
– 04 лютого 2024 року в с. Плужне відбулись змагання з футзалу ” Зимовий Кубок 2024″ серед юнаків 2008-2009р.н. У змаганнях взяли участь команди “КДЮСШ м.Нетішин”, “ДЮСШ Плужне”, “МАЛ”, “МАЛ-2”, “Стандарт”, “КДЮСШ м.Нетішин -2” та “ДЮСШ м.Славута”. За результатами змагань команда ДЮСШ м.Славута здобула перемогу!!! Була відзначена грамотою, медалями та кубком відповідного ступеню. Тренери Богдан Антонюк та Олександ Черниш.
Минулий тиждень для дитячо-юнацької спортивної школи був насичений на футбольні події, він відзначився перемогами та моментами що відділяли від нагород. Ми дякуємо спортсменам та тренерам за гру яку ви продемонстрували, бажаємо Вам гарної підготовки до наступних матчів.