Перейти до контенту

Кубок Хмельницької області та чемпіонат Рівненської області з легкої атлетики!

30 вересня 2022 року в м. Кам`янець-Подільський відбувся відкритий Кубок Хмельницької області з легкої атлетики.
Спортсмени змагалися серед трьох вікових груп у стрибках, спортивної ходьби, бігу та метаннях. Участь взяли команди з Хмельницької, Тернопільської, Вінницької, Чернівецької областей.
Вихованка ДЮСШ м. Славута Катерина ЧЕРНЯК стала чемпіонкою зі спортивної ходьби на дистанції 2000 метрів, Денис ЯЩУК виборов срібну медаль з бігу на дистанції 400 метрів та бронзуву – з бігу на дистанції 800 метрів.
В цей же день в м. Костопіль відбувся чемпіонат Рівненської області з легкої атлетики, де вихованці ДЮСШ м. Славута також зібрали хороший врожай медалей. Дарина СМОЛІЙ посіла ІІ місце на дистанції 400 м, Вікторія ШАДРІНА також посіла ІІ місце на дистанції 100 м, Назар КОЛОТУХІН виборов І місце на – 400 м, Денис АНДРІЙЧУК посів І місце – на 600 м, Артем ХОДАКІВСЬКИЙ здобув дві золоті медалі на дистанціях 60 м та 300 м, Петро ПАЛІЙЧУК посів ІІІ місце – на 100 м.
Серед найменших легкоатлетів у віковій групі 2010 року народження і молодших призові місця вибороли:
Каріна НЕХ – І місце з бігу на 600 м та ІІ місце з бігу на 300 м, Ксенія СНІГУР – І місце з бігу на 300 м, Аліна СЕГЕНЬ – ІІІ місце з бігу на 300 м. А також Олександр РИКУЛЬСЬКИЙ посів І місце на дистанції 300 м, Арсен ГРИГОРЄВ посів ІІ місце – 300 м та ІІІ місце Данило ШЕВЧЕНКО на дистанції 300 м.
Адміністрація та тренерсько-викладацький колектив спортивної школи вітає вихованців та тренерів-викладачів відділення легкої атлетики із здобутими результатами.